System Professional


  • System Professional
  • System Professional

Πιστεύουμε, ότι τα μαλλιά σας είναι κάτι τόσο μοναδικό όσο το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Γι' αυτό και οι θεραπείες μας ξεκινούν με μια εξατομικευμένη ανάλυση EnergyCode, που θα καθορίσει το ιδιαίτερο προφίλ ενέργειας των μαλλιών σας. Με βάση αυτήν τη διάγνωση, μπορούμε να σας προτείνουμε ένα σύστημα περιποίησης που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής σας.

Αυτό το μοναδικό σύστημα περιποίησης αποτελείται από έναν συνδυασμό προϊόντων από την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων περιποίησης της System Professional. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε πραγματικά αποτελέσματα προσφέροντάς σας ένα άκρως εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης.

Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας μέσα από τις προηγμένες τεχνολογίες και τα πρωτοποριακά προϊόντα που σας παρέχουμε.

Καθώς οι ανάγκες των μαλλιών σας αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου λόγω ενδογενών και εξωγενών παραγόντων, σας προτείνουμε να πραγματοποιείτε μια ανάλυση EnergyCode κάθε έξι μήνες, ή πιο συχνά, αν παρατηρήσετε σημαντικές αλλαγές στα μαλλιά ή στο δέρμα της κεφαλής σας.

Επιστροφή στα tips