Keratin nanocure


  • Keratin nanocure
  • Keratin nanocure

Τι είναι η Κερατίνη;
Η κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο και κυστίνη, ένα αμινοξύ που την καθιστά ανθεκτική, ελαστική και αδιάλυτη. Η κερατίνη είναι η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Πώς λειτουργεί το Brazilian Keratin Treatment;
Το μοναδικό μας συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή της τρίχας» που αναμιγνύεται απαλά με τα μαλλιά στο κεφάλι σας, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Προσδίδει επίσης στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής και όσα έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. Το μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας, βελτιώνοντας και επιδιορθώνοντας την ποιότητά της εκ των έσω. Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιφάνεια και το στέλεχος της τρίχας και στη συνέχεια επιτυγχάνεται στεγανοποίηση με ένα επίπεδο σίδερο υψηλής θερμότητας.
Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι μπούκλες και αυξάνεται η  δύναμη και η ελαστικότητα των μαλλιών. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες.
Τα μεγαλύτερα μόρια της κερατίνης επικαλύπτουν την επιφάνεια της τρίχας εξωτερικά και την προστατεύουν από τη βλάβη που προκαλείται από παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment
Εκτός από την κερατίνη, η αγωγή Chocolate Brazilian Complex Keratin Treatment περιέχει και ένα μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα, αποτελούμενο από έντεκα άλλες πρωτεΐνες, βούτυρο cupuacu, βούτυρο κακάο, ορυκτέλαια, πρωτεΐνες από λινέλαιο και αιθέρια έλαια.
Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ τραχιά, αφρικάνικου τύπου ή με υπερβολικά σφιχτές μπούκλες, η φόρμουλα με τη σοκολάτα θα έχει πιο δραστικό αποτέλεσμα από την αρχική φόρμουλα. Η διαφορά στα αποτελέσματα έγκειται στο ότι το μείγμα από απαραίτητα αμινοξέα και τα διάφορα έλαια καθιστούν τη φόρμουλα πιο βαριά, πιέζοντας τα μαλλιά και αφήνοντάς τα πιο ίσια.

Επιστροφή στα tips